Točkovi za sve

Tražite industrijske točkove?

16.02.2023 08:56:30
MHC Trade Blickle industrijski tockovi

MHC Trade je ovlašteni distributer Blickle za Bosnu i Hercegovinu

MHC Trade d.o.o. je ovlašteni distributer Blickle (Made in Germany) za Bosnu i Hercegovinu.

Iz svoje ponude izdvajaju:

Točkovi male nosivosti

Točkovi od ljevenog željeza

Točkovi od poliamida i polipropilena

Točkovi od poliamida velike nosivosti

Točkovi od poliuretana

Točkovi od tvrde gume

Točkovi sa inox vilicama

Točkovi sa pumpanom gumom

Točkovi za povišene temperature

Blickle – Made in Germany proizvodi dostupni su diljem svijeta, gdje god ih njihovi kupci žele. U 18 prodajnih ureda u Europi, Americi, Aziji, i Australiji kao i zastupništvima u 120 zemalja svijeta, Blickle stručnjaci stoje kupcima na raspolaganju savjetom i uslugama.

Blickle točak i kompleti točkova imaju široko područje primjene, kao na primjer za transportna kolica, ručne paletare, viljuškare skladišta s visokim policama, postrojenja s transportnim kolicama, vučna vozilima, kolica, te razne uređaje za sortiranje. Paleta proizvoda za unutarnju logistiku obuhvaća točkove za velika opterećenja, pogonske točkove, točkove s okretnom vilicom, točkove sa stabilnom vilicom, opružne točkove i točkove s vodilicama. 

U program su uključeni točkovi s okretnom vilicom s malom visinom ugradnje uz istovremenu visoku nosivost. Osim kompaktnih kompleta točkova, u Blickle proizvodnom programu točak i kompleta točkova možete pronaći posebne podizne točkova s integriranom nožnom kočnicom, kao i zasebnim nožnim kočnicama i podizačima košara. Ovisno o primjeni komplete točkova možete kombinirati opcionalno s kočnicom smjera gibanja ili zaštitom za noge. Poseban sistem centralnog kočenja (central-stop) olakšava sigurno zaustavljanje mobilnih strojeva.

Za više informacija prelistajte kataloge i brošure ili kontaktirajte MHC Trade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika