Srednji utovarivači točkaši

02.08.2023 08:32:34
Srednji utovarivači točkaši Teknoxgroup CAT

Cat pouzdanost, pojednostavljen servis, izvanredna podrška zastupnika i dostupnost dijelova omogućavaju vam kraće zastoje u radu i manje operativne troškove

U jednoj mašini sjedinjeni su jaka izlazna snaga, kratak radni ciklus i izuzetna efikasnost. Teknoxgroup BH predstavlja srednje utovarivače točkaše:

  • Elektro-hidraulična kontrola alata i hidraulični sistem koji reguje na opterećenje sa istovremenim mogućnostima za podizanje i naginjanje pružaju bolju kontrolu sa manje napora.
  • Fina modulacija koja se može ponavljati pruža izvanrednu kontrolu korpe sa manje prosipanja.
  • Novi i dokazani sistemi rade zajedno kako bi obezbijedili bolju efikasnost u potrošnji goriva bez žrtvovanja snage i produktivnosti.
  • Ergonomski konstruisana kabina pruža radno okruženje najbolje u klasi.
  • Ključne karakteristike servisa fokusiraju se na jednostavnost pristupa tačkama za redovno servisiranje, produženje servisnog roka i smanjenje troškova rada i održavanja.
  • Cat pouzdanost, pojednostavljen servis, izvanredna podrška zastupnika i dostupnost dijelova omogućavaju vam kraće zastoje u radu i manje operativne troškove.
  • Cat snaga i izdržljivost ugrađeni su u svaki utovarivač točkaš iz H-serije. Oni prevoze više materijala pri manjim troškovima i rade duže od bilo koje mašine.
  • Istinski Cat kvalitet znači odličnu cijenu kod preprodaje. Kada dođe vrijeme da se rastanete od svog utovarivača točkaša iz H-serije, vaša mašina će dobiti izvanrednu cijenu.

Više o utovarivačima točkašima pročitajte ovdje ili kontaktirajte Teknoxgroup BH.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika