New trend - Olaplex 4P ljubičasti šampon!

29.09.2021 09:22:47
New trend - Olaplex 4P ljubičasti šampon!

Olaplex napravio je prvi korak u tretmanima obojene kose i izbacio šampon za toniranje br. 4P.

Svi smo čuli davno stare da se plavuše više zabavljaju. Ali većina ljudi sa zlatnim ili izbijeljenim bravama reći će vam da se svo održavanje i održavanje koje boja zahtijeva često čini suprotno.

Kako bi spriječili da pramenovi izgledaju mjedeno ili dosadno između posjeta salonu, mnogi stručnjaci preporučuju plavušama da u svoje rutine uključe ljubičasti šampon. I dok postoji mnoštvo sjajnih proizvoda za toniziranje, danas je tržište postalo malo veće. Olaplex, brend za njegu kose koji voli TikTok i koji voli stiliste, poznat po svojim nagrađivanim proizvodima, napravio je prvi korak u tretmanima obojene kose i izbacio šampon za toniranje br. 4P. To je koncentrirana formula koja ima za cilj neutralizirati mesinganost i povećati svjetlinu.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer tonirajući šampon sada proširuje modernu definiciju plavuše za primjetno hidratiziranu, svjetliju i upravljivu kosu.

Super pigmentirana formula napravljena je za sve tipove plave kose, bilo da je vaša prirodna, izbijeljena ili istaknuta. Takođe je dobar izbor za one sa sivim tonovima.

Kao što je ranije izvijestilo ljubičasti šamponi poput ovog djeluju neutralizirajući ili poništavajući mesingane i žute nijanse, jer su boje na suprotnim stranama kotača u boji.

Tonirajući šampon pridružuje se Olaplexovoj sve većoj listi kultnih tretmana za kosu, koja uključuje Hair Perfector br. 3  i Novu masku Bond Intense Moisture Mask, objavljenu ranije ove godine. Svi proizvodi, uključujući i novi šampon, sadrže Olaplexovu prepoznatljivu tehnologiju izgradnje veza za koju se tvrdi da popravlja oštećenja uzrokovana toplinom, bojama, trenjem i izlaganjem UV zrakama, pomažući vašim bravama da izgledaju glatkije i sjajnije.

Za upotrebu nanesite na mokru kosu, pjenite i ostavite da odstoji jednu do tri minute prije ispiranja. Što duže držite, rezultati su svjetliji. Dakle, ako želite drastičniji izgled, možete ga ostaviti da djeluje do pet minuta. Marka preporučuje upotrebu dva do tri puta sedmično.

Pogodan je za sve tipove kose, a formula ne sadrži sulfate, ftalate i parabene.

Uskoro i na našem tržištu. Olaplex No 4P moći ćete pronaći u Frisa radnjama!

PODIJELI:
TAGOVI: frisa olaplex šampon 4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle