ZEW - NOVI premium brend za muškarce na našem tržištu!

27.10.2021 09:03:26
zew kozmetika za muškarce frisa

ZEW - linija kozmetike za muškarce koji osjećaju snažan afinitet prema prirodi.

ZEW - linija kozmetike za muškarce koji osjećaju snažan afinitet prema prirodi. Naši proizvodi njeguju vašu kožu, tijelo i bradu, dok vam omogućuju da se usredotočite na ono što je najvažnije - vašu životnu avanturu. Mi smo nezavisni brend sa međunarodnom mrežom profesionalaca koji su spremni odgovoriti na vaša pitanja o muškom zdravlju i ličnoj njezi. Otkrijte našu prirodnu kozmetiku i dodatke napravljene od resursa planine Bieszczady, uložite u brigu o sebi, budite avanturistični, budite - ZEW.

Znamo da je na putovanju važna težina ruksaka - zbog toga su kreatori tijekom jedne od planinarskih staza planinama Bieszczady shvatili da konvencionalni gelovi za tuširanje i šamponi to jednostavno ne čine.

Stoga su odlučili stvoriti vlastite sapunice i šampone, imajući u vidu potrebe modernih putovanja na otvorenom. Danas vam s ponosom nudimo vrhunske pratioce u njegovanju za sve avanture na otvorenom.

Vrijednosti, priroda i održivost

Naša istinska inspiracija je priroda. Budući da iz prirode dobivamo najmoćnije aktivne sastojke poput ugljena, crne čage i konoplje. Briga o planeti i netaknutoj prirodi za nas je glavni prioritet, pa eliminiramo nepotreban otpad i stvaramo proizvode u duhu nultog otpada. Dokaz? Prodajemo sapune upakovane u kartone; naši izdržljivi brijači i četke poslužit će vam godinama. Promoviramo kvalitetu nad količinom i jednostavnost pretjerivanjem.

ZEW brand sed zalaže za:

  • Praktična rješenja inspirirana putovanjem
  • Kvaliteta i jednostavnost nad pretjerivanjem
  • Očuvanje prirode
  • Održivost kao pokretač inovacija
  • Zdravlje muškaraca i pozitivan lični razvoj
  • Aktivan način života i avanturistički duh.

ZEW duh, ukorijenjen u avanturi!

ZEW stalno traži avanturu, voli lutati prirodom i pokušava pobjeći od užurbanog gradskog života.

Pridružite se zajednici ZEW za muškarce i osjetite instinkt istraživača!

Razveselite nekoga kozmetičkim setom ZEW For Men, setom muške kozmetike za njegu tijela.

Svaki moderan muškarac koji brine o svom izgledu bit će ugodno iznenađen.. Proizvode linije ZEW možete pronaći u FRISA prodavnicama ili webshopu na linku ovdje

Podsjećamo, prateći svjetske beauty trendove i na našem tržištu FRISA je omogućila kupovinu najpoznatijih brendova za njegu kose, lica i tijela, a o kvaliteti naših proizvoda najbolje govore zadovoljni i vjerni kupci koji nam se vraćaju još od 2003. godine kada je firma i osnovana.

U potrazi ste za profesionalnim fenovima, peglama i aparatima za kosu, proizvodima za stiliziranje kose? Tražite gel ili vosak, proizvode za njegu brade, možda mašinice za brijanje, kreme ili maske za lice? Sve to, i još puno više možete pronaći u Frisa prodavnicama jedinstvene ponude.

PODIJELI:
TAGOVI: zew kozmetika za muškarce frisa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle