I muškarci zaslužuju 100% prirodnu njegu

22.11.2022 08:54:29
Dr.Pasha set men ulje za bradu sapun za bradu

Dr.Pasha Set Men Ulje za bradu & Sapun za bradu

Priuštite svojoj koži njegu koju zaslužuje uz Dr.Pasha Men poklon setove. Sačinjen od ulja i sapuna za bradu, set je namjenjski napravljen za savršenu prirodnu njegu muškarca. Zbog obilja fitonutritijenata, a posebno nezasićenih masnih kiselina, vitamina i antioksidanasa, pažljivo odabrana formulacija ulja izdašno hrani dlaku brade, spriječava njeno pucanje i čini je glatkom i sjajnom, te je idealno za oblikovanje brade. Osim toga, sapun za lice i bradu na bazi aktivnog uglja, zahvaljujući svojim detoksikacijskim osobinama, dubinski čisti i spriječava djelovanje štetnih polutanata.

Ulje za bradu

100% prirodna formula! Idealan spoj pažljivo biranih baznih ulja obogaćen E vitaminom.

Zbog obilja fitonutritijenata, a posebno nezasićenih masnih kiselina, vitamina i antioksidanasa, pažljivo odabrana formulacije izdašno hrani dlaku brade, spriječava njeno pucanje i čini je glatkom i sjajnom, te je idealno za oblikovanje brade. Koža ispod brade ostaje nahranjena, zdrava, smanjuje se osjećaj neugodnog češkanja i pojave ljuspica kože.

Savršena kombinacija prirodnih ulja: jojoba, makadamij, argan, grožđe, badem, ćurekot i neven dubinski djeluju na dlaku – od korijena do vrha. Ulje pulpe vučjeg trna poboljšava epidermalnu regeneraciju, pospješuje mikrocirkulaciju te posjeduje antiinflamatorni učinak.

Sapun za bradu, lice & tijelo

100% prirodna formula! Spoj pažljivo biranih baznih ulja. Šarmantnog mirisa!

Sapun za lice i bradu na bazi aktivnog uglja, zahvaljujući svojim detoksikacijskim osobinama, dubinski čisti i spriječava djelovanje štetnih polutanata. Zbog obilne pjene, može se korisiti i za brijanje. Šarmantni, zavodljivi miris pačulija, lavandina i čempresa nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Posjetite Dr.Pasha web shop.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle