Neiscrpna svježina mladosti

100% čisto arganovo ulje za besprijekoran ten

18.01.2023 09:52:24
Arganovo ulje dr.pasha

Dr. Pasha 100% Arganovo ulje, Marokansko tekuće zlato, djelotvorno djeluje na kožu sklonu aknama i jako je dobro za hidrataciju kože u hladnim zimskim danima

Otkrivamo vam tajnu neiscrpne svježine i mladosti zdrave i lijepe kože. Neredovna njega kože, loša ishrana i vanjski uticaji često utiču na zdravlje i izgled kože i zbog toga se na koži javljaju određene neugodne promjene. Dr.Pasha njegujuća ulja za lice i tijelo na bazi prirodnih ulja svojim ljekovitim i njegujućim sastojcima dodatak su za redovnu njegu kože. Izuzetno obiluju vitaminima i mineralima neophodnim koži, a neodoljivim mirisima razmazit ćete svoje tijelo i pružiti mu njegu kakvu zaslužuje.

Slijedeći tradicionalne recepture i nove svjetske trendove njege lica i tijela na bazi prirodnih sastojaka, Dr.Pasha je svoju liniju upotpunio proizvodima na bazi argana. Vijekovima unazad ulje Argana poznato je kao „tekuće zlato“ zbog svog izuzetno cijenjenog djelovanja i široke upotrebe.

100% čisto arganovo ulje

Ulje ima izuzetne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja zbog visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, koje spriječavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Djeluje protiv bora i usporava pojavu znakova starenja, jer podstiče metabolizam kolagena i povećava njegovu topivost u dermisu. Vlaži i omekšava, pogotovo suhu i zrelu kožu. Izuzetno povoljno djeluje na njegu kose i jačanje i njegu noktiju.

Sastav: Argania Spinosa Kernel Oil

Posjetite Dr.Pasha web shop, naručite ulje i neka vaša koža zablista mladalačkim sjajem.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Dr.Pasha arganovo ulje argan

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle