Spa tretman

MID WEEK ESCAPE - zvuči savršeno zar ne?

24.05.2023 10:09:50
herbal spa masaža tretman kose herbal kupatilo

Prepustite se i uživajte u paketu usluga koje će obnoviti vašu energiju te izgledu kože i kose podariti blistav izgled.

Prepustite se i uživajte u paketu usluga koje će obnoviti vašu energiju te izgledu kože i kose podariti blistav izgled.

Paket uključuje usluge:

Herbal kupatilo

Kupatilo i piling na bazi mlijeka i posebne mješavine ljekovitih biljaka, limuna i soli, provjerena su receptura prirodnog načina detoksikacije i njege kože. Srčani bolesnici, osobe koje imaju povišen pritisak i trudnice ne smiju raditi ovaj tretman da ne bi došlo do kontraindikacija. Napomena: Za izvođenje ovog tretmana, imate obezbijeđen jednokratni donji veš (bez gornjig dijela), ukoliko vam ne odgovara jednokratni donji veš, možete ponijeti vaš kupaći kostim.Tretman ne uključuje masažu

Parcijalna masaža

Parcijalna masaža podrazumijeva tretiranje jednog dijela tijela, po želji klijentica u trajanju od 30 min. Tehnika švedske, intenzivne masaže, služi da oslobodi tenzija i napetosti bilo koji dio tijela za kratko vrijeme.

Tretman za kosu sa vrućim uljem

Tajna najljepše kose više nije sakrivena uz Herbal Spa tretman sa vrućim uljem. Pogodan za sve tipove kose, koristi se prirodno ulje, koje kosi vraća izgubljeni sjaj i podatnu teksturu. Napomena: u tretman nije uključena usluga feniranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle