Oskar Pharma

Neurogenius Bez stresa - pomoć tijelu da se odupre i kontrolira stres

12.10.2023 13:41:55
Dodatak prehrani

Poboljšava stanje uma

Vaše kognitivne sposobnosti posebno u upravljanju stresom, samopouzdanju, mentalnom umoru mogu se poboljšati takozvanim nootropnim supstancama i biljkama, koje tradicionalno koristi japanska, indijska, kineska medicina…

Neurogenius Bez stresa iz ponude Oskar Pharma d.o.o.  je dodatak prehrani koji je razvio 3C Pharma kao pomoć tijelu da se odupre i kontrolira stres. Bez ovisnosti, temelji se na biljkama (kudzu, buhač, rodiola i sveti bosiljak), vitaminu B6, taurinu, patentiranom hidrolizatu mliječnih proteina Lactium i morskom magneziju.

Ova jedinstvena kombinacija sastojaka uključuje:

  • Sveti bosiljak koji pomaže u održavanju otpornosti na stres;
  • Rhodiola koja pomaže tijelu da se prilagodi emocionalnom stresu i fizičkom naporu te pridonosi poticanju percepcije i poboljšanju stanja duha. Povoljno djeluje na san, apetit i spriječava opadanje performansi na poslu;
  • Divlja kamilica koja pomaže da ostanete miran, opušten um”.

Doziranje, trajanje liječenja:

Uzimajte 2 kapsule Neurogenius Bez stresa dnevno, najbolje ujutro, uz čašu vode, tijekom 15 dana.

Ne preporučuje se ženama s osobnom ili obiteljskom poviješću raka dojke. Nije prikladno za djecu mlađu od 12 godina. Nije dopuštena dulja uporaba bez savjeta stručnjaka. Trudnice ili dojilje, obratite se svom liječniku za savjet.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Pakovanje:

30 kapsula

PODIJELI:
TAGOVI: dodatak prehrani 3c pharma

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle