Dr.Wolz

KinderImmun za poboljšanje imuniteta kod djece

09.05.2023 11:50:34
KinderImmun

Najpotpunija formula za poboljšanje imuniteta specijalno dizajnirana za djecu školske i predškolske dobi, a preporučuje se i trudnicama i dojiljama.

Danas kada ni sunce nije sunce, a prehrana djece sve lošija zasigurno svaki roditelj treba povesti računa o tome da djetetu ojača imunitet. Jedan takav odličan proizvod stiže od firme Dr. Wolz, a riječ je o pripravku KINDERIMMUN. Ovaj izniman pripravak sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunološki sustav, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin. Beta glukan u ovom pripravku potiče stanice prirodne obrane i jača imunološki sustav, a bakterije mliječne kiseline (Bifidobacterium longum) aktiviraju imunološki sustav unutar tankog crijeva. Prašak iz soka acerole sadrži velike količine C vitamina prirodnog porijekla, dok kolostrum od mlijeka krava sa Novog Zelanda pasivno snaži imunološku obranu. KinderImmun je najpotpunija formula za poboljšanje imuniteta specijalno dizajnirana za djecu školske i predškolske dobi, a preporučuje se i trudnicama i dojiljama.

Detaljnije infor​macije kao i ostale proizvode iz ponude možete pogledati klikom na fotografiju ispod:

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: KinderImmun Dr.Wolz

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo