Kovinoplastika black week - Iskoristite 10% popusta + daska za rezanje gratis!

22.10.2021 11:17:10

Iskoristite 10% popusta na kupovinu Alveus sudopera i česme i na poklon dobijate dasku za rezanje gratis!

Prilikom svake kupovine Alveus seta sudoper + česma u 10-tom mjesecu, ostvarujete dodatni popust od 10%.

U zadnjoj sedmici oktobra u sklopu Kovinoplastika black week-a, uz već postojeći popust, dobijate na poklon dasku za rezanje.

Posjetite Alveus prodajni salon na Adresi Safeta Zajke 107, Briješće, Sarajevo.

Za sve narudžbe u 10-tom mjesecu koje prelaze iznos od 250,00 KM - besplatna dostava!

Izaberite svoj sudoper ovdje.

Pogledatje našu ponudu kuhinjskih slavina ovdje.

Akcijska ponuda važi do 31.10.2021. godine.

 

WWW.ALVEUS.BA

Posted by Alveus BIH on Thursday, September 30, 2021

 

Podsjećamo, Alveus je brend kuhinjskih sudopera i česmi koji je na evropskom tržištu prisutan preko 50 godina, a i u BiH važi za jednog od lidera.

Izuzetno širok i raznoliki asortiman proizvoda daje vam potpunu slobodu da se sve svoje ideje pretvorite u stvarnost. Asortiman sudopera Alveus čine Inox, Granital, Glassix i Monarch kolekcija u više boja, izvedbi i načina ugradnje.

Alveus BiH raspolaže vlastitim skladišnim prostorom i izložbenim salonom iz kojeg snabdijevamo cijeli teritorij BiH. Dio dostave vršimo vlastitim vozilima dok dio isporučujemo putem brze pošte na adresu kupca.

Svi Alveus proizvodi posjeduju garantni list na 5 godina što predstavlja još jedan garant trajnosti i kvalitete proizvoda.

Veliki lager omogućava brzu isporuku do kupca, što nas čini trenutno liderom na tržištu Europe. Mnogo nagrađivanih inovacija iz našega asortimana će sigurno zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca.

Za više informacija posjetite web stranicu www.alveus.ba i zapratite Alveus BiH na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer