Stanovi na moru dostupni svima: Izaberite svoju oazu mira po najpovoljnijim cijenama

12.11.2021 11:03:42
apartmani u Alanji

Foto: Akta.ba

Ekskluzivne cijene apartmana za vrijeme gradnje: 1+1 apartman od 42.000 eura 2+1 duplex od 65.000 eura

MM Real Estate agencija iz svoje ponude predstavlja odmaralište Luvi residence u Alanji, u naselju Gazipaša. Mnogo je razloga zašto izabrati stan baš u ovom dijelu Alanje, a ovo su samo neki od njih:

Odmaralište se nalazi u blizini aerodroma, ima infrastrukturu kao hotel sa 5 zvjezdica, na 3 minute vožnje automobilom nalaze se prostrane plaže bez gužvi kao i mjesta za snorkling, boravak ovdje je boravak u zelenim oazama, a trenutno je najprofitabilnije investirati u ovo odmaralište.

Gradnja započinje u oktobru 2021. godine, a planirani završetak radova je u decembru 2022. godine.

Ekskluzivne cijene apartmana za vrijeme gradnje:

1+1 apartman od 42.000 eura

2+1 duplex od 65.000 eura

Luvi residence odmaralište posjeduje vanjski bazen, saunu, sobu za masažu, tursko kupatilo, sobu za opuštanje, parnu sobu, fitnes centar, dječiju igraonicu, bilijar, stoni tenis, besplatan wi-fi, satelitske antene, usluge njege, video nadzor, generator električne energije. 

Odmaralište Luvi residence nalazi se u blizini aerodroma, a cijene stanova će rasti kako bude napredovala gradnja. Gazipaša naselje uskoro će postati jedno od najmodernijih sa novim zgradama i društvenom infrastrukturom.

Nalazi se 50 km od obale, lijepih pješčanih plaža i malih uvala, ispod Taurus planina. Koliko je ugodno i sigurno na obali govori i činjenica da su obalu Gazipaše izabrale Caretta-Caretta morske kornjače za svoja gnijezda. Grad ima oko 60.000 stanovnika, tako da na ulicama nema gužvi. Ovo je jedan od nekoliko gradova na samoj obali koji nije u potpunosti prekriven hotelima.

Domaći proizvodi sa farme bit će vam na dohvat ruke, jer se u blizini nalazi mnogo staklenika i plantaža. U Gazipaši se ne nalazi niti jedno industrijsko preduzeće, tako da se ova regija smatra jednom od najčistijih u cijeloj zemlji.

Yachts Gazipasa Marina je sigurno tranzitno polazište za krstarenja, kao i izvor stanara za sve koji žele iznajmiti svoj stan u ovom odmaralištu. Uskoro, Gazipaša- Annamur će postati najatraktivnija turistička ruta na mediteranskoj obali.

Za više informacija posjetite www.mmrealestate.ba, a možete se javiti i putem e-maila minet@mmrealestate.ba ili putem kontakt telefona 061551771.

PREUZMI DOKUMENT:
luvi_beach.mp4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer