Ekskluzivni poslovni prostor

Kancelarijski prostor za iznajmljivanje na odličnoj lokaciji, odmah useljiv!

30.04.2024 13:08:22

​Zavirite u ovaj ekskluzivni poslovni prostor od 120 m2, smješten na 4. spratu Inside Business Centre sa fantastičnim pogledom na grad

Ukoliko ste u potrazi za prostorom koji svojom kvalitetom zadovoljava najviše standarde, onda je prostor koji se nalazi u ulici Džemala Bijedića 202 Inside Business Centar, definitivno buduće mjesto vašeg poslovanja.

Inside Business Centar je novi moderno uređen poslovni centar, smješten na odličnoj lokaciji u zapadnom dijelu Sarajeva, sa veličanstvenim panoramskim pogledom na grad, u središtu poslovne zone i modernoga dijela grada, udaljen svega 15 minuta od centra grada, u neposrednoj blizini niza poslovnih zgrada i sjedišta banaka, kao i javnog gradskog prijevoza i aerodroma  što ga čini lako dostupnom lokacijom bez obzira na smjer dolaska kao i prijevozno sredstvo.

Inside Business Centar je poslovna zgrada visoke kvalitete, prepoznatljivog arhitektonskog dizajna koji vrhunskim poslovnim prostorom nudi individualna kancelarijska rješenja kako bi se zadovoljile potrebe svih zakupaca prema njihovoj organizacijskoj strukturii. Zgrada je dizajnirana na način da se obezbjedi inovativan poslovni prostor sa prijatnim i prostranim glavnim ulazom u prizemlju namjenjen nesmetanom protoku većeg broja ljudi.

Pozovite nas na +387 61 157 265 i dogovorite razgledavanje!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer