Kuhinje po mjeri

Kako izabrati idealnu kuhinju?

21.08.2023 12:50:20
inside kuhinje po mjeri

Kuhinja po mjeri najbolje je rješenje bilo da se radi o velikoj kući ili malom stanu

Inside kuhinje po mjeri izrađujemo sa puno pažnje i posvećenosti svakom detalju, što su samo neke od prednosti koje su firmu Ećo Company prometnule u lidera u industriji dizajniranog namještaja.

Čitav proces narudžbe i izrade kuhinje počinje u Inside dizajn studiju gdje naši visokokvalificirani arhitekti i dizajneri enterijera, uz upute i izražene želje kupca, razrađuju osnovno idejno rješenje. Pri tom, oni uzimaju u obzir brojne faktore i potrebe kupca – dom ili enterijer u trenutnom stanju, ukuse kupca, način života itd. Sve to ima uticaja na tok i pojedinosti dizajna, kao i konačnu proizvodnju idealne kuhinje.

Naša fabrika namještaja je opremljena najsavremenijim proizvodnim pogonima što nam omogućava milimetarsku preciznost u izvedbi i montaži kuhinja.

Do sada smo dizajnirali i proizveli preko 10.000 kuhinja koje smo u konačnici montirali na adresama u preko 20 zemalja svijeta. Nudimo širok izbor materijala i boja, kao i profesionalan pristup svakom projektu. Pouzdana smo kompanija i možemo vam ponuditi kompletnu uslugu – od izrade idejnog rješenja, preko proizvodnje namještaja do montaže na adresi.

Posjetite naš Salon namještaja u sarajevskom naselju Stup i naše ljubazno osoblje će se pobrinuti da dobijete upravo onaj namještaj koji ste zamislili. Naši arhitekti i dizajneri enterijera  imaju višegodišnje iskustvo u realizaciji projekata opremanja enterijera, uključujući i izvedbu kuhinja po mjeri, te su u mogućnosti ponuditi vam brojna rješenja.

Ukoliko želite pogledati pojedine kuhinje iz našeg dizajn studija i fabrike namještaja kliknite na link ovdje

Ukoliko vam se dopada ono što ste vidjeli i ukoliko želite da osmislimo i dizajniramo idealnu kuhinju za vaš prostor, odaberite vašeg arhitektu na ovom linku i kontaktirajte ga putem linka ovdje

Također, možete nam se obratiti i na broj telefona +387 33 766 800 ili putem maila marketing@inside.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer