Ugradbeni plakari

Prednosti koje donose ugradbeni plakari (Foto)

10.07.2023 09:25:26
ugradbeni plakari ećo company inside namještaj ugradbeni ormari
OTVORI GALERIJU

Ugradbeni plakari pomažu vam da u potpunosti iskoristite prostor koji imate na raspolaganju i napravite puno prostora za odlaganje.

Kako idu od zida do zida te od poda do stropa svaki centimetar prostora je iskorišten

Zahtjevni prostori poput soba sa nepravilnim zidovima ne predstavljaju problem pri ugradnji

Napravljeni tako da uštede mjesto u prostoriji, ugradni plakari su najomiljenija rješenja u spavaćim i dječijim sobama, kao i u hodnicima.

Idealni su za čuvanje velike količine stvari posebno odjeće

Dovoljno prostora za skladištenje, organizovana garderoba unutar njega i veoma često iznenađujuće efektan izgled utječu na to da se sve više ljudi opredjeljuje za ovaj tip ormara. Izrađuju se veoma često po mjeri te tako pristaju i najzahtjevnijim enterijerima (potkrovlja, kosine ili grede).

I još neke prednosti

  • imaju klizna vrata što čuva prostor ispred ormara
  • rade se po mjeri – plaćate samo ono što naručite
  • sami dizajnirate unutrašnji prostor ormara
  • mehanizmi zatvaranja dosta dugotrajniji nego kod običnih ormara
  • čistije površine, nema nakupljanja prašine po vrhu ormara

Ećo company iz ponude izdvaja:

Mirage

Mirage plakar je jedan od ugradbenih linijskih plakara u našem portfoliju. Riječ je o modelu sa kliznim vratima od poda do stropa čija ispuna je kaljeno staklo. Vidne dijelove klizne stijene je moguće raditi u klasičnoj alu varijanti ili bojiti u određeni Ral. Zahvaljujući modularnom sistemu unutrašnjosti moguće je prilagoditi potrebama klijenta i mogućnostima prostora. Organizaciju unutrašnjosti najčešće čini kombinacija klasičnog ili lift vješanja, polica fiksnih i pomičnih te ladica sa ispunama i bez.

Pacifik

Unutrašnjost ovog plakara je i više nego zadovoljavajuća. Rađen je od iverala, ali svakako da ga je moguće prilagoditi vašim potrebama i zahtjevima, kako za unutrašnjost tako i za sam izgled plakara.

City

City

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer