Izazov za roditelje

Siva boja u dječjoj sobi

23.12.2022 09:49:31
uređenje dječije sobe neutralne boje ećo compan inside namještaj

Sve su popularnije dječje sobe uređene neutralnom paletom boja koja nema obilježe spola, a koje su svejedno uređene s puno pažnje.

Dječija soba i njeno uređenje pravi je izazov za svakog roditelja. Ona mora biti uređena tako da se svako dijete u njoj osjeća sigurno, sretno i udobno.

Većina roditelja se barem jednom našla u situaciji traženja ideja za uređenje sobe svojih mališana.

Iako je podjela boja po spolu s neizbježnom plavom bojom predodređenom za dječake i ružičastom za djevojčice još uvijek prisutna u uređenju i modi za malene te dvije boje već odavno nisu prvi izbor za uređenje slatkih sobica za naše mališane.

Naime, sve su popularnije dječje sobe uređene neutralnom paletom boja koja nema obilježe spola, a koje su svejedno uređene s puno pažnje.

Neutralna paleta boja, naročito sive boje koja se lako kombinira sa svim drugim bojama, ostavit će prostora vašem djetetu za povremena osvježavanja njihove oaze mira detaljima u jačim nijansama boja čime će se postići efekat nečeg novog.

Ećo company donosi vam prijedlog uređenja dječije sobe u neutralnim bojama.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer