Polični regali namijenjeni za skladištenje raznih vrsta nepaletiranih roba

15.03.2022 13:18:50
Polični regali

Polični regali

Polični regali iz ponude Fortin d.o.o. Tešanj namijenjeni su za skladištenje raznih vrsta nepaletiranih roba. Pogodni su za čuvanje arhiva, knjiga, alata i dijelova, sitne i krupne komadne robe, pojedinačno ili u kutijama.

Različitim dimenzijama i nosivostima polični regali prilagodit će se svim Vašim potrebama. Kapacitet im se kreće, ovisno o tipu i konfiguraciji regala, od 120 do 800 kg po polici (etaži). Dubine regala su (također ovisno o tipu) od 300 do 1000 mm, a visine poličnog regala se kreću u rasponu od 1000 mm do 8200 mm.

Ovisno o Vašim potrebama, iz kompanije Fortin d.o.o. Tešanj ponudit će Vam laki regal bez vijčanih spojeva ili nešto robusniji s većim nosivostima čije su stranice vijčano spajane.

Detaljnije informacije o poličnim a i ostalim regalima iz ponude Fortin d.o.o. Tešanj možete pogledati klikom na sliku ispod:

 

PODIJELI:
TAGOVI: Fortin d.o.o. Polični regali

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer