Fortin d.o.o. Tešanj: Metal po Vašoj želji

29.09.2014 12:02:00

Fortin d.o.o. Tešanj je firma specijalizirana za promet i reciklažu sekundarnih sirovina i trgovinu regalnim sistemima. Firma okuplja kvalifikovan i kompetentan tim te najsavremeniju tehnologiju iz oblasti prometa i reciklaže sekundarnih sirovina.

Fortin d.o.o. Tešanj je firma specijalizirana za promet i reciklažu sekundarnih sirovina i trgovinu regalnim sistemima. Firma okuplja kvalifikovan i kompetentan tim te najsavremeniju tehnologiju iz oblasti prometa i reciklaže sekundarnih sirovina. Sa velikim brojem uspješno završenih poslova na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i inostranstvu, Fortin je izgradio prepoznatljiv i pouzdan brend.

Firma je specijalizirana za sanaciju i sječenje industrijskih postrojenja. Posjeduju adekvatne strojeve i stručni tim koji je spreman odgovoriti na sve zahtjeve sanacije industrijskih postrojenja.

Fortin je generalni zastupnik firmi Proman s.r.o. iz Češke i Lombardi s.r.l. scaffalature iz Italije, vodeće u srednjoj i jugoistočnoj Europi u području opremanja marketa, skladišta regalima i policama.

Vrše projektovanje i rješavaju kompletnu logistiku skladištenja robe, od jednostavnih polica do kompletnog distributivnog centra. Isporučuju i montiraju sve vrste metalnog namještaja. Proizvodi koje nude su italijanskih, čeških i drugih europskih proizvođača, ovisno o grupi proizvoda, jer žele kupcu ponuditi najbolju kvalitetu uz najpovoljniju cijenu na BiH tržištu.

Ponuda obuhvata:

  • Paletni regali za sve vrste paleta, visine do 20 m i nosivost police do 4500 kg.
  • Regali s policama: namijenjeni su za različita opterećenja, nosivost od 50 do 900 kg po polici.
  • Konzolni regali: namijenjeni su za skladištenje željeznih profila, cijevi, drvenih ploča i limova.
  • Pokretni paletni regali: u ovom regalnom sistemu dovoljan je jedan prolaz za cijeli regalni blok.
  • Regali sa pristupnom čeličnom platformom: čelične platforme omogućuju optimalnu iskoristivost prostora prizemlja i platforme
  • Arhivi i pokretni regali: smještajem regala s policama na podne šine dobija se visokofunkcionalni skladišni i arhivski sistem koji vrlo efektivno iskorištava prostor
  • Metalne police za maloprodajne objekte: s modularnim tipovima polica, koje su prilagodljive svim veličinama prodajnih prostora i svim vrstama robe
  • Metalni ormari: mogu biti samostalni ili u bloku, djeljivi po visini, s podestom ili nogicama, s klupicom ili bez.
  • Dodatna oprema za skladišne prostore: zaštita prilaza, zaštita stupova, bocna zaštita, oznake za skladišne pozicije i regalne redove, samostojeće platforme, stepeništa i sl., bočne vodilice za visokoregalni viljuškar, profili za podlaganje paleta i bačvi, rešetkasta mreža za zadnji zid regala, limene (mrežaste) pregradne stijene, profil za ograničenje dubine palete, konzole za primopredaju oznake za regale

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo