Marigona Sun & Snow prodajni dani: Idealna prilika za kupovinu apartmana na Bjelašnici

01.09.2022 12:49:05
Idealna prilika za kupovinu apartmana na Bjelašnici

Posjetite SHOWROOM i upoznajte se sa kvalitetom apartmana

MY SPACE i STANPROMET agencije za nekretnine organizuju Dane prodaje 10. i 11. Septembra za apartmane Marigona Sun & Snow na Bjelašnici.

Svim zainteresovanim kupcima predstaviće projekat Marigona Sun & Snow koji se gradi u sklopu sportskog centra Trnovo na Bjelašnici, a koji će imati ekskluzivnu priliku da obezbede kupovinu vrhunskog apartmana po najpovoljnijim uslovima. Specijalni popusti će biti odobreni samo tokom Dana prodaje.

Maigona Sun & Snow čine dvije apartmanske zgrade sa ukupno 62 moderna apartmana, površine od 34m² do 85m² te 28 garažnih mjesta u suterenskoj etaži, kao i 22 vanjska parking mjesta koja se nalaze na jedinstvenoj lokaciji platoa Bukova Ravan, na sunčanoj strani koja je prepoznata kao jedan od najljepših lokaliteta na Bjelašnici za uživanje u svim planinskim sadržajima. Neposredna blizina skijaških staza uz pet lifova, terenskih predjela za vožnju quadova i snowmobila, sankaških staza, planinarskih staza i staza za za brdski biciklizam je ono što našu lokaciju čini neprocijenjivom.

Apartmani su koncipirani kao studio apartmani, dvosobni i trosobni duplex apartmani. Svi apartmani su SmartReady i prodaju se po principu Ključ u ruke. Sistem grijanja podno i radijatorsko grijanje na TermoBlok sa Wi-Fi kontrolom putem aplikacije.

Partner projekta je svjetski priznata i poznata firma PORCELANOSA koja svim kupcima apartmana poklanja kuhinju na poklon!!! Također, u svim apartmanima bit će postavljeni parketi PORCELANOSA, kao i sanitarije i keramika istoimene firme.

Iskoristite priliku, posjetite nas u našem opremljenom showroomu na samoj lokaciji gradnje i uvjerite se u kvalitetu materijala kojima će se opremati naši apartmani i upoznajte se sa  našom ponudom dostupnih apartmana za prodaju 10 i 11. Septembra gdje će Vam prodajni agenti STANPROMET i MY SPACE agencije prezentovati sve pogodnosti kupovine apartmana u našim apartmanskim objektima. 

MARIGONA SUN &SNOW BJELAŠNICA APARTMANI VRAĆAJU TRADICIJU BORAVKA NA PLANINI, KAKO LJETI TAKO I ZIMI!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer