Vrhunski dom luksuza i elegancije, okrunjen zadivljujućom lokacijom - Park Residence Sarajevo (Foto)

26.10.2022 09:06:56

Park Residence integriše kvalitet, funkcionalnost i stil u sve aspekte gradskog života

Projektom Park Residence stvara se ambijent koji Sarajevo čini još boljim mjestom za stanovanje, gdje će porodice imati komforniji život, gdje će ljudi više slobodnog vremena odvajati za sebe i za zdrave životne navike.

Park Residence od običnog stambenog kompleksa razlikuje po tome što pored udobnosti i privatnosti vašeg stana nudi i raznovrsne usluge namijenjene isključivo stanarima. Ovakav koncept stanovanja dodaje svakodnevnom životu raznolikost, udobnost i sigurnost koje nisu svedene samo na kvadraturu stambene jedinice.

Unatoč tome što je Park Residence smješten u samom centru Sarajeva, njegova jedinstvena pozicija nudi osjećaj života u zelenoj oazi. Lokacija je na uzvišenju i izolovana je od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja, što značajno utiče na kvalitet zraka, nivo buke i ugodnost stanovanja.

Još jedna posebnost lokacije su fantastične vizure na grad, čiji maksimum je iskorišten upotrebom panoramskih staklenih stijena.

Posjetite ekskluzivni prodajni centar Park Residence. Nalazi se u samom centru grada, ulica Hiseta 6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer