Zaplovite u Svijet kupatila Dženex!

27.11.2017 09:33:51

Dženex d.o.o. Tuzla otvorio novu trgovinu pod brendom Svijet kupatila Dženex, koja će isključivo biti orijentisana na prodaju sanitarija i keramike.

Novo na starom mjestu, Svijet kupatila Dženex, najveći i najmoderniji salon keramike i sanitarija na kantonu, od sada na Ircu, ul. Krečanska 5-d.

Dženex d.o.o. Tuzla je na staroj lokaciji Bau Centra otvorio novu trgovinu pod brendom Svijet kupatila Dženex, koja će isključivo biti orijentisana na prodaju sanitarija i keramike.

U našem novom objektu, možete pronaći španske i italijanske pločice modernog, luksuznog i elegantnog dizajna, kao i pločice hrvatske, srbijanske i bugarske proizvodnje po jako pristupačnim cijenama.

Od sanitarija nude svjetski poznate brendove Hupper i Villeroy&Boch. Pored ovih ekskluzivnih brendova, njihov asortiman obuhvata i sanitarije sa potpisom proizvođača Roper, Zoom, Inker, Cersanit, PinoArt, AquaMax, kao i mnoge druge.

Svijet kupatila Dženex je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet, u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo, tako da njihov asortiman obuhvata baterije i česme, sitan vodomaterijal (cijevi, ventili, redukcije, fleksibilna crijeva i sifoni), bojlere, kupaonu galanteriju, kao i proizvode za keramičare (ljepila, fug mase, hidroizolacije, silikone, gotove maltere, kao i mašine za rezanje pločica), a ovaj asortiman Vam je uistinu potreban kako bi uređene Vašeg kupatila priveli kraju.

Svojim kupcima su omogućili kartično plaćanje na rate, preko UniCredit i NLB banke, kao i besplatna dostavu na području Grada Tuzla.

A za klijente, koji se odluče za renoviranje ili uređenje kompletnog kupatila, pružit će uslugu 3D projektovanja, koja će naravno biti besplatna.

Za više informacija možete  pozvati na 035 210 333, dok Svijet kupatila Dženex možete posjetiti od ponedeljka do subote od 8 do 19 h.

Pozivamo Vas da ih posjetite, te da se uvjerite u njihov asortiman, ponudu i najbolje cijene. Jer, bez lažne skromnost, sa ponosom možemo reći da su najbolji, kako cijenom i kvalitetom, tako i profesionalnom uslugom.

Zaplovite u Svijet kupatila Dženex!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer