ProTim Sarajevo Vaš pouzdan partner u opremanju poslovnih enterijera

24.07.2018 07:59:09

Kompanija je specijalizirana za opremanje poslovnih enterijera, obrazovnih, javnih i finansijskih institucija.

Firma ProTim d.o.o. Sarajevo je osnovana da pruži vrhunska, konkretna i pouzdana rješenja našem tržištu na polju informacionih tehnologija i kancelarijskog namještaja.

Kompanija je specijalizirana za opremanje poslovnih enterijera, obrazovnih, javnih i finansijskih institucija.

Zaposlenici su profesionalni kadrovi sa iskustvom od preko 15 godina u enterijerskom opremanju i IT rješenjima za poslovne korisnike.

Profesionalnim i odgovornim pristupom sa jasnom politikom i vizijom, klijentima pružaju kompletna rješenja, od ideje do realizacije.

Svakom klijentu pristupaju individualno i kreiraju jedinstvena i efikasna rješenja, u cilju postizanja vrhunskih rezultata i efektivnosti klijentovog biznisa, te prepoznatljivosti na tržištu.

"Naša Vizija je biti pouzdan partner, a Misija da budemo sinonim profesionalnosti i kvaliteta" poručuju iz firme ProTim.

Uvjerite se i Vi u profesionalnost i kvalitetu firme ProTim Sarajevo, jer zadovoljstvo im je odgovoriti na svaki Vaš poziv!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer