Sa Dženeksom vašu kupaonicu pretvorite u welness oazu

20.02.2019 07:59:47
Sa Dženeksom vašu kupaonicu pretvorite u welness oazu

Svijet kupatila Dženex je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet, u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo

U uređenju stana, kupaonica je tokom godina doživjela velike promjene. Ljudi nisu oduvijek vodili toliko brige o higijeni kao danas, pa su se i te prostorije nekoć vrlo malo koristile.

Visok standard i nova uloga kupaonice donose promijene u osmišljavanju kupaonskog prostora. Još je važnija od toga svijest suvremenog čovjeka da se u kupaonici može opustit i odmoriti od naporne svakodnevice, stoga ne čudi što naše kućne kupaonice sve češće pretvaramo u welness oaze.

Veliki izbor materijala, kupaonskih pločica, sanitarija i kupaonske galanterije omogućuje nam kvalitetno osmišljavanje i uređenje savremene kupaonice. Pravilnim odabirom materijala i kvalitetnim uređenjem kupaonica će lako postati vaš centar za opuštanje.

Korištenjem mramora, granita i nehrđajučeg čelika ili mutnog stakla vaša kupaonica može dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor. Odabirom sanitarija gotovo da ne možete pogriješiti na izbor su vam stavljene sanitarije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike te one koji od kupaonice očekuju najviše.

Namještaj za kupaone se u današnje vrijeme lako nalazi na tržištu. Kupaonski namještaj dostupan je u gotovo svakoj trgovini građevnog materijala. Razni ormarići, police držači detalji su na kojima možete odmarati pogled i koji će vašoj kupaonici dat lijep i ugodan izgled. Napokon kupaona je mjesto na kojem čovjek odmara tijelo i psihički se opušta stoga neka kupaonski namještaj bude u skladu s time.

Svijet kupatila Dženex je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet, u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo, tako da naš asortiman obuhvata baterije i česme, sitan vodomaterijal (cijevi, ventili, redukcije, fleksibilna crijeva i sifoni), bojlere, kupaonu galanteriju, kao i proizvode za keramičare (ljepila, fug mase, hidroizolacije, silikone, gotove maltere, kao i mašine za rezanje pločica), a ovaj asortiman Vam je uistinu potreban kako bi uređene Vašeg kupatila priveli kraju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer