Gallery prodajni centar je potpuno novi koncept prodaje nekretnina

18.09.2019 08:03:40
Gallery prodajni centar je potpuno novi koncept prodaje nekretnina

7 Koraka do nove nekretnine

Gallery prodajni centar je potpuno novi koncept prodaje nekretnina i prezentacije projekata u Sarajevu.

Korak 1: Kroz bogatu ponudu naših marketinških kanala pronađite odgovarajući stan ili poslovni prostor. Istražite svaki od naših pažljivo odbranih projekata. Naš tim svakodnevno nastoji osvježiti naše kanale na kojima možete pronaći prijedloge kvadratura, vizualizacije kao detaljne tehničke informacije.

Korak 2: Nakon što ste se upoznali sa našom ponudom i pogledali naše prijedloge, pronašli ste interesantan stan ili poslovni prostor? Kontaktirajte naš tim i zakažite sastanak!

Korak 3: U našem prodajnom salonu vas očekuje prodajni tim spremn da odgovori na sva vaša pitanja i pronađe idealno rješenje za vas! Salon "Gallery" sadrži najmodernije materijale i alate za prezentaciju nekretnine koji će vam olakšati odluku. Također, u salonu su prisutne i naše arhitekte kao i finansijski savjetnici za dodatne informacije i savjete.

Korak 4: Nakon sastanka, zajedno sa agentom, možete pogledati stambene jedinice ili poslovne prostore koji vas zanimaju. U slučaju predprodaje nudimo vam pokazne stanove kako bi vas uvjerili u kvalitet i sistem gradnje. U prilici ste da pogledate kvalitet i estetiku materijala koje koristimo te dobijete dodatne informacije na licu mjesta.

Korak 5: U ovoj fazi ste već spremni na važnu odluku! Nakon što smo pronašpli odgovarajuće prijedloge po vašim zahtjevima i potrebama - odluka je na vama!

Korak 6: Kada nas obavijestite o vašoj odluci dostavljate nam ( po instrukcijama prodajnog agenta) podatke potrebne za sastavljanje "Ugovora o rezervaciji" ili "Kupoprodajnog ugovora" - zavisno od projekta koji ste odabrali. Tu nastupa naša pravna služba koja će se pobrinuti da vaš ugovor bude spreman u što kraćem roku ili da vaš termin kod notara bude u odgovarajućem terminu.

Korak 7: Kada su ugovori spremni, u dogovorenom terminu dolazite na potpis. Ovo je finalni korak do vaše nove nekretnine - čestitamo!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer