Sudoper PURE UP 70 Novi model s vrhunskim sustavom odvodnje

15.11.2019 13:04:35

PUSH Pop Up sustavom odvodnje upravljamo se samo pritiskom na gumb.

PUSH Pop Up sustavom odvodnje upravljamo se samo pritiskom na gumb.

Sudoperi Pure Up svojim čistim i ravnim linijama nadasve odišu sjajem bezvremenske elegancije.

Radij posude od 15 mm je idealan kompromis estetike i funkcionalnosti koji ujedno olakšava čišćenje sudopera. Njegovoj sofisticiranosti zasigurno pripomaže i njegov način ugradnje. Možete birati između površinsko usadne (S) i potpuno usadne (F) ugradnje čime sudoperi postaju jedno s kuhinjskim pultom.

Ali to nam nije bilo dovoljno

Prekrasnom sudoperu Pure Up željeli smo dodati nešto što bi ga učinilo savršenim. I upravo smo to pronašli. PUSH Pop-Up sustav odvodnje! Push Pop-Up gumb i metalna pločica sa svojom ravnom površinom savršeno nadopunjuju sudoper te mu time daju prestižan high-end izgled.

Njegova funkcionalnost također je zapanjujuća. S pomoću Push Pop-Up gumba upravljate sustavom odvodnje samo s pritiskom na gumb.

Posjetite prodajni salon Kovinoplastika i uvjerite se u kvalitet i širok asortiman sudopera po dosta povoljnim cijenama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer