Za koga je Granital sudoper pravi izbor?

27.10.2020 09:25:22
Za koga je Granital sudoper pravi izbor?

Provjerite zašto, ili je li uopće sudoper iz kompozitnog materijala Granital pravi izbor za vašu buduću kuhinju.

Volite li prirodno i želite li ugraditi ovaj organski dodir u svoju buduću kuhinju? Ako je odgovor da, Granitalni sudoper vjerojatno bi vam dobro došao.

Provjerite zašto, ili je li uopće sudoper iz kompozitnog materijala Granital pravi izbor za vašu buduću kuhinju.

Što je granital?

Granital je kompozitni materijal mješavina je dvaju materijala i predstavlja jedan od najjačih materijala na tržištu. Granital zapravo ima čak i bolja svojstva od samog granita, prirodnog kamena, koji je druga najtvrđa tvar na Zemlji, odmah iza dijamanta.

Granital je smjesa 75-80% granitnih čestica ili granitnog praha, koja je povezana visokokvalitetnim vezivom. Ova smjesa daje sudoperu nevjerojatnu čvrstoću, kao i potrebnu fleksibilnost i otpornost na velike temperaturne promjene - na primjer kada u njega ulijemo bakar i prelijemo hladnom vodom.

Trend: prirodno

Ako ste i vi zaljubljeni u prirodno i želite uključiti ovu organsku notu u svoju buduću kuhinju, granitni sudoper bit će prekrasan prirodni dodatak svakoj kuhinji.

Granitni sudoperi Alveus dostupni su u ugodnim i umirujućim zemljanim tonovima: antracit, crvenkasta glina, bež i betonske boje.

Tehničke prednosti sudopera od kompozitnog materijala - Granital

Granital je izuzetno jak i izdržljiv materijal, ali je i neusporedivo lakši u odnosu na granit. Gust je i prilično debeo i zato je još jedna pozitivna značajka granitnih sudopera to što prirodno upijaju zvukove i vrlo su tihi (otvorena voda iz kuhinjske slavine neće bučno prskati po sudoperu).

Pristupačan sudoper

Jedan od važnih čimbenika pri odabiru sudopera je, naravno, cijena. Unatoč vrhunskim svojstvima, možemo vas razveseliti da su Granital sudoperi Alveus dostupni za nešto više od stotinu eura nadalje.

Čišćenje Granital sudopera

U čišćenje Granitala ćete možda morati uložiti malo više truda nego u nehrđajući čelik, gdje su vam dovoljni topla voda i mekana krpa. Ali nemojte se zastrašiti - i dalje ga je vrlo lako očistiti sa svakodnevnog gledišta. Budite oprezni i izbjegavajte grube materijale i jaka, abrazivna sredstva za čišćenje.

Upotrijebite krpu od mikro vlakana i toplu vodu s blagim sapunom te nakon čišćenja obrišite sudoper kako biste izbjegli nakupljanje kamenca.

Još niste odabrali sudoper za svoju kuhinju? Kovinoplastika d.o.o. nudi bogatu ponudu Alveus sudopera od Granitala.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer