Adizes SEE Programi razvoja

01.04.2021 10:27:37
Adizes SEE Programi razvoja

Pažljivo birane teme Adižes seminara iz oblasti menadžerskih znanja, prodaje, ljudskih resursa, procesa i procedura su uobličene na način da ciljaju konkretne potebe klijenata

Pažljivo birane teme Adižes seminara iz oblasti menadžerskih znanja, prodaje, ljudskih resursa, procesa i procedura su uobličene na način da ciljaju konkretne potrebe klijenata.

Kroz seminare, treninge i radionice pružaju mogućnosti svima onima koji žele, hoće, namjeravaju ili možda moraju upravljati da usavrše svoja menadžerska znanja i vještine. Neposredan i konkretan način prezentacije, te otvorenost za diskusiju sa učesnicima je ono po čemu su seminari Adizes SEE poznati. “Naši predavači su naši konsultanti koji redovno proširuju svoje iskustvo prije svega u neposrednom radu sa klijentima u region”, ističu u ASEE-u.

Više od dvije decenije iskustva u radu sa kompanijama u regionu u svojoj suštini po određenoj temi oblikovano je u niz seminara koji se realizuju kao otvoreni u njihovim kancelarijama u regionu ili kao namjenski za pojedinačnog klijenta. 

Tailor made

U cilju apsolutnog zadovoljenja potreba klijenata oblikuju Programe prolongiranog trajanja  (3-12 mjeseci) a malog intenziteta. Ovi Programi kombinacijom različitih alata – organizacione radionice, obuke, assesment, coaching, vode klijenta ka traženom razvoju zaposlenih.

Tailor made je lokalni termin koji objašnjava u dvije riječi pristup obukama koje se organizuju za zaposlene iz jedne organizacije sa konkretizovanim ciljem rada. U zavisnosti od ciljeva koji se žele postići definiše se kombinacija alata (radionice, predavanja, razgovori…), sadržaj i vremensko trajanje tailor made programa.

Kao i u svim slučajevima rada sa Adizes SEE konsultantima/predavačima fokus je na primjeni alata i tehnika. “Mi ćemo ponuditi našu profesionalnu preporuku i višedecenijsko iskustvo, a zajedno ćemo oblikovati program u skladu sa vašim potrebama. Programi se mogu oblikovati za različite ciljne grupe (top ili srednji menadžment, grupe talenata i nasljednika, novozaposlene…), ali i na različiti pretežni sadržaj (vještine rukovođenja, komunkacija, prodajne vještine i alati…)”, poručuju iz ASEE-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje