Učite engleski jezik od najboljih - Facultas Cambridge Centar Sarajevo

06.08.2021 08:50:10
Učite engleski jezik od najboljih - Facultas Cambridge Centar Sarajevo

Počeo je upis na kurseve engleskog jezika za djecu i odrasle u Cambridge Centru Facultas.

Želite da vaše dijete ili vi učite engleski jezik od najboljih?

Facultas Cambridge Centar Sarajevo ima sjajne vijesti za vas!

Počeo je upis na kurseve engleskog jezika za djecu i odrasle u Cambridge Centru Facultas- jedinoj školi jezika u FBiH akreditovanoj od strane Cambridge Assessment English odjela Cambridge univerziteta.

PROGRAMI ZA DJECU (5 -15 godina)

Samo u Facultas Cambridge Centru - jezičkom Centru možete upisati vaše dijete na jedan od 8 različitih programa učenja engleskog jezika, od Pre Starters do C1 nivoa. Svi kursevi su ujedno i priprema za međunarodne Cambridge English ispite, koji se mogu položiti jedino u  ispitnom Centru - Facultas Cambridge Centru Sarajevo.

PROGRAMI ZA ODRASLE (od 16 godina - )

Intenzivni, opći, konverzacijski i kursevi poslovnog engleskog jezika od A1 do C2 nivoa će Vam pomoći da u najkraćem roku usavršite svoje jezičke i prezentacijske vještine i zakoračite u svijet beskrajnih akademskih i poslovnih mogućnosti.

Saznajte više o kursevima i popustima koje možete ostvariti na web stranici: www.facultasenglish.org, pozovite na broj telefona 062 672 551 ili posjetite Centar u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića 1b, Čengić Vila.

Broj mjesta u grupi je ograničen, rezervišite mjesto još danas!

Početak kurseva: 03.09.2021.

Vaš partner na putu ka uspjehu- Cambridge Centar Facultas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje