Cambridge English ispite položilo 50 polaznika Facultas Cambridge Centra

04.01.2022 09:19:49
kursevi stranih jezika u Facultas Cambridge Centra

Prateći svjetske trendove u učenju stranih jezika, Facultas centar postao je prva jezička škola u Federaciji BiH.

Cambridge Centar Facultas iz Sarajeva edukativni je centar poznat kao lider u inovativnom pristupu učenja jezika. Prateći svjetske trendove u učenju stranih jezika, Facultas centar postao je prva jezička škola u Federaciji BiH koja svojim polaznicima na jednom mjestu nudi i pripremnu nastavu i administriranje Cambridge English međunarodnih ispita. Na taj način svojim polaznicima pružaju mogućnost eksterne evaluacije znanja, koju sprovodi Cambridge Assessment English organizacija, a s cljem sticanja što objektivnije slike o napretku kandidata i kvalitetu njihovog rada.

Zahvaljujući činjenici da izvrsni profesori Facultas Centra podjednaku pažnju poklanjaju usavršavanju svih jezičkih vještina još od najranijeg uzrasta, ni ove godine nisu izostali sjajni rezultati. Tako je u septembarskom ispitnom roku 2021.godine  50  polaznika Facultasa,  od nivoa A1 do C1 položilo Cambridge English ispite i steklo najprestižniji međunarodni certifikat kao dokaz poznavanja engleskog jezika.

Samo u Facultas Cambridge jezičkom Centru možete upisati Vaše dijete na jedan od 8 različitih programa učenja engleskog jezika, od Pre Starters do C1 nivoa. Svi kursevi su ujedno i priprema za međunarodne Cambridge English ispite, jer posjedovanje međunarodno priznatog Cambridge English certifikata, koji nema ograničen rok trajanja otvara beskrajne mogućnosti u akademskom i poslovnom svijetu.

Pored toga što u Facultasu možete položiti Cambridge English ispite i krunisati svoje znanje međunarodno priznatim certifikatom, ovaj Centar nudi i veliki broj programa za djecu, počevši od 5 godina nadalje, kao i za odrasle. Facultas pruža usluge grupnih i individualnih, online i inclass kurseva engleskog, njemačkog, italijanskog, španskog, francuskog i švedskog jezika, te kurseve bosanskog jezika za strance.

Zbog jedinstvenog načina rada sa djecom i odraslima najuspješnije kompanije i institucije u BiH biraju Cambridge Centar Facultas za edukaciju svojih uposlenika. Pridružite im se i vi.

Saznajte više o kursevima, datumima i načinu polaganja Cambridge English ispita na web stranici: www.facultasenglish.org, pozovite na broj telefona 062 672 551 ili posjetite Centar u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića 1b, Čengić Vila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje