Babić Consulting: Nikad lakše i brže do novih saznanja i kvalifikovane radne snage

26.09.2022 11:36:27
Babić Consulting edukacije

Babić Consulting nudi vam razne specijalizirane obuke za vas i vaše uposlenike, vezane za konkretne teme iz administrativnih ili finansijskih oblasti

Nikad lakše i brže do novih saznanja i kvalifikovane radne snage

U vrijeme kada su ljudski resursi jako bitni, rijetki ali i radno okruženje izrazito nestabilno, promjenjivo i fleksibilno, bitno je uvijek biti spreman za promjene.

Tehnologija, saznanja i metodologija rada se stalno mijenja, tako da je uspješnost sada definisana kao sposobnost reakcije na promjene u kombinaciji sa cijelim setom vještina i znanja – kako bi se ostvario pozitivan rezultat na tržišnoj utakmici.

Babić Consulting nudi vam razne specijalizirane obuke za vas i vaše uposlenike, vezane za konkretne teme iz administrativnih ili finansijskih oblasti ili “broad” tematike vezan ze za povećanje i proširenje vještina vaših uposlenika, upotpunjavajući ih sa informacijama iz najonovijih istraživanja i iskustava.

Javite se ukoliko ste zainteresirani da podignete kvalitet vaših usluga i proizvoda na veći nivo, ukoliko želite povećati prodaju, proširiti tržište, stvoriti ugodniji ambijent za vaše uposlenike ili jednostavno ukoliko želite izgraditi jedan jak, uspješaj u napredan tim oko sebe.

Neke od specijaliziranih obuke koje vam Babić Consulting nudi su:

  • Metodologija istraživanja tržišta
  • Poduzetništvo i pokretanje firme
  • Napredno korištenje Office paketa i alata
  • Analiza finansijskih izvještaja i dokumenata
  • Javne nabavke
  • Prezentacije i izvještavanje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje