Bezbjednost hrane

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points

27.11.2023 13:45:41
haccp iss food

Edukacija, implmentacija, revizija, verifikacija

ISS FOOD odjel sa svojim sanitarnim inženjerima i menadžerima sigurnosti hrane vam stoji na raspolaganju za:

  • Snimak i analiza stanja objekta,
  • Edukacije iz oblasti HACCP sistema,
  • Implementacija HACCP-a u objektu (izrada diagrama toka, opis proizvoda i određivanje kritičnih kontrolnih tačaka (KKT) i/ili kontrolnih tačaka (KT), korektivni postupci).
  • Revizija postojećih sitema sigurnosti hrane,
  • Pomoć u izradi dokumenata, zapisa i evidencija neophodnih za funkcionisanje HACCP sitema,
  • Verifikacija HACCP sitema.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem emaila info@issbih.ba ili na broj telefona 033 676 123.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje