Bezbjednost hrane
HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points
Edukacija, implmentacija, revizija, verifikacija
ISS FOOD odjel sa svojim sanitarnim inženjerima i menadžerima sigurnosti hrane vam stoji na raspolaganju za:
- Snimak i analiza stanja objekta,
- Edukacije iz oblasti HACCP sistema,
- Implementacija HACCP-a u objektu (izrada diagrama toka, opis proizvoda i određivanje kritičnih kontrolnih tačaka (KKT) i/ili kontrolnih tačaka (KT), korektivni postupci).
- Revizija postojećih sitema sigurnosti hrane,
- Pomoć u izradi dokumenata, zapisa i evidencija neophodnih za funkcionisanje HACCP sitema,
- Verifikacija HACCP sitema.
Za sve informacije možete nas kontaktirati putem emaila info@issbih.ba ili na broj telefona 033 676 123.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.