Komel pripremio isporuku flote vozila za zatvorsku policiju

23.04.2019 07:56:58

Komel je na 7 vozila VW Caddy izvršio potrebnu nadogradnju, tako da su vozila potpuno opremljena za prevoz zatvorenika.

Komel d.o.o. iz Sarajeva nudi usluge nadogradnje vozila za posebne namjene kao i ugradnju sistema za zaštitu vozila od krađe. Kompanija je osnovana 1995. godine sa glavnom aktivnošću ugradnje sistema za zaštitu vozila od krađe, te su proširili poslovanje na komercijalna vozila, odnosno, nadogradnju vozila za posebne namjene.

Flota Vozila za zatvorsku policiju je spremna za je za isporuku. Komel je na 7 vozila VW Caddy izvršio potrebnu nadogradnju, tako da su vozila potpuno opremljena za prevoz zatvorenika.

Unutar vozila su postavili posebna ojačanja i dodatna vrata od posebnog čelika u tovarnom prostoru.U dijelu vozila u kojem ce se prevoziti zatvorenici su ugradili klupe sa pripremom za vezivanje lisica kao i dodatnu ventilaciju na krovu. Na vozila su ugradili nove modele svjetlosno-zvucnih signalizacija. Svjetlosni blokovi su sa LED tehnologijom, a sirene najglasnije do sada.

Potrebna su vam vozila posebne namjene kao što su: policijska vozila, ambulantna vozila, minibus vozila za prevoz putnika i invalida, pogrebna vozila, prevozna sredstava za prevoz lako kvarljive robe, itd... budite slobodni da ih kontaktirate.

www.komel.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Odbrana i sigurnost