Electronic Center predstavio je na tržištu novi model Android TV Boxa

10.10.2019 14:17:11

Novi model Android TV boxa sada dolazi sa više interne memorije što mu daje mogućnost dosta bržeg rada i jednostavnije koristenje alikacije.

Electronic Center predstavio je na tržištu novi model Android TV Boxa koji je namjenjen za gledanje TV kanala kao i korištenje različitih aplikacija poput Youtube i slicno. Uređaj Android Box kupcima sada nudi razne mogućnosti povezivanja a između ostalog i opciju instaliranja aplikacije ''Kodi'' uz pomoć koje je moguće gledati veliki izbor TV kanala.

Novi model Android TV boxa sada dolazi sa više interne memorije što mu daje mogućnost dosta bržeg rada i jednostavnije koristenje alikacije.

Za korištenje Android TV Boxa potrebno je da kupac ima internet priključak, a uređaj se na internet povezuje putem Wi Fi signala ili putem kabla, ovisno šta je jednostavnije za korisnika.

Unutar seta dolazi daljinski upravljac, HDMI kabal kao i uredjaj za napajanje.

Na ovom videu možete pogledati kratki pregled TV kanala :

Pored TV kanala koje kupci sada mogu gledati u svom domu, Android Box takodjer nudi mogućnost korištenja raznih aplikacija poput Youtube i slicno, a za povezivanje mobitela ili tableta na TV.

Vise o ovom novitetu možete pogledati na Facebook stranici Electronic Centera

Za više informacija pozovite ih na  +387 61 840 845, na ovom broju imate mogucnost i Viber komunikacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo