Zakažite stomatološki veterinarski pregled u MIM COOP ambulanti

01.09.2021 09:08:25
Zakažite stomatološki veterinarski pregled u MIM COOP ambulanti

Zubne bolesti uobičajen su zdravstveni problem kod pasa i mačaka, koji može dovesti do mnogih drugih zdravstvenih problema

Zubi su vrlo važan organ u životu svake jedinke, a izloženi su brojnim nepovoljnim mehaničkim i hemijskim djelovanjem sredine. Treba stoga nastojati održavati ih zdravima kako bi se vaš kućni ljubimac mogao normalno hraniti i u poznim godinama.

Redovna kontrola zuba, kao i stanja usne šupljine naših kućnih ljubimaca polako, ali sigurno, postaje normalna pojava tako da sve više vlasnika dolazi na redovne stomatološke preglede u veterinarske ambulante. “Od izuzetne je važnosti redovito dolaziti na kontrolne stomatološke preglede”, istuču iz MIM COOP ambulante.

Zubne bolesti uobičajen su zdravstveni problem kod pasa i mačaka, koji može dovesti do mnogih drugih zdravstvenih problema. Loš zadah jedan je od prvih pokazatelja da će vašem ljubimcu možda trebati stomatološka njega. Dah vašeg psa i mačkini poljupci ne moraju uvijek mirisati slatko, ali ne bi vas trebali tjerati da bježite iz sobe! Neugodan miris u ustima vašeg ljubimca može ukazivati ​​na zubnu bolest.

Pozovite +387 51 308 400 i zakažite stomatološki pregled za vašeg ljubimca u MIM COOP ambulanti.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija