ITC Zenica nudi kompletnu ponudu za prekrasan i rascvjetan vrt

27.04.2022 10:02:48
itc zenica proljeće sadnja cvijeća saksije žardinjere

Kako biste mogli uživati u svim čarima prirode u svom domu i vrtu, pravo je vrijeme za male vrtne radove i sadnju cvijeća u saksijama.

Ljubitelji cvijeća uskoro će krenuti u sadnju

Najljepše doba u godini za mnoge je proljeće. Vrijeme je to kad dani postaju dulji, a sunce sve češće dolazi na naše prozore. Drveće polako pupa, a rano proljetno cvijeće cvjeta u živopisnim bojama pokazujući nam svoju ljepotu, raskoš i boju. Kako biste mogli uživati u svim čarima prirode u svom domu i vrtu, pravo je vrijeme za male vrtne radove i sadnju cvijeća u saksijama.

Za sve ljubitelje cvijeća u ITC Zenica maloprodajnom objektu pripremili su veliki izbor saksija i žardinjera u različitim bojama i veličinama. Sigurno ćete pronaći onu koja odgovara vašim potrebama.

Posjetite ITC maloprodajni objekat na adresi S. Mahala br 35, Zenica

Sve informacije o proizvodima možete dobiti pozivom na broj +387 32 407 413 ili pišite na email: poljoprivreda@itc.ba

 
📞+387 32 407 413

Za sve ljubitelje cvijeća 🌺🌸🌹 U našem maloprodajnom objektu pripremili smo Vam veliki izbor saksija i žardinjera u različitim bojama i veličinama. Sigurno ćete pronaći onu koja odgovara Vašim potrebama. Posjetite naš maloprodajni objekat na adresi S.Mahala br 35 Zenica ! Sve informacije o proizvodima možete dobiti pozivom na broj 📞+387 32 407 413 ili nam pišite u inbox. 📧 poljoprivreda@itc.ba.

Posted by ITC Zenica doo on Wednesday, April 20, 2022

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija