U prodajnim objektima ITC možete pronaći sve za košnju trave

01.06.2017 09:36:52

Danas je zaista teško zamisliti desetak kosača koji redom jedan do drugog nižu otkose i zamahuju da odsjeku travu što je niže moguće.

Da li Vam je teško kositi travu na stari način? Spremni ste pomoći sebi i olakšati?

Onda ITC Zenica ima prave motokosačice za vas: IMT, MUTA, MUTA PROFI, MUTA KOMBI, CORONA, CORONA MINI, te niz drugih parkovskih motokosačica na motorni i elektronski pogon.

Danas je zaista teško zamisliti desetak kosača koji redom jedan do drugog nižu otkose i zamahuju da odsjeku travu što je niže moguće. Puno je lakše uraditi brzo, jednostavno i efikasno: ili ujutro ili poslijepodne - kada MOŽEMO!

U prodajnim objektima ITC možete pronaći sve za košnju trave, i to na najpovoljniji mogući način. Svi proizvodi su dostupni za kupovinu i šoping karticom, kako biste mogli na veoma jednostavan način rasporediti troškove po volji.

Za više informacija, ITC vas poziva da posjetite njihove prodajne objekte u Zenici na adresi Srpska mahala br.35 ili na tel. 032 407 413; i u Gračanici na adresi Branilaca grada bb, ili na tel. 035 704 766.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija