U čitlučkom Gallery Mallu otvoren novouređeni HT ERONET centar

11.11.2021 07:29:50

U sklopu čitlučkog Gallery Malla, na Broćanskome trgu 1, svoja vrata otvorio novouređeni HT ERONET centar

U sklopu čitlučkog Gallery Malla, na Broćanskome trgu 1, svoja vrata otvorio novouređeni HT ERONET centar, a dosadašnji, koji se nalazio u prostorijama Hrvatske pošte, u Ul. kralja Tomislava 77, zatvoren je.

Novouređeni HT ERONET centar u Čitluku prostire se na 46 četvornih metara te pruža maksimalno korisničko iskustvo kroz bogatu ponudu mobilnih uređaja vrhunskih brandova. Svoje potrebe tako će, na jednome mjestu, moći rješavati i privatni i poslovni korisnici (poslovni kutak).

U povodu otvaranja centra, predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac, naglašava:

"Zadovoljstvo mi je kazati da smo, unatoč pandemijskim okolnostima u kojima poslujemo već više od godinu i pol, nastavili s otvaranjem naših novih ili obnovljenih prodajnih centara. Osobito raduje činjenica da smo ovdje, u Čitluku, preselili u novi – veći i moderniji prostor, opremljen u skladu s našim ciljevima – da se na jedan nov, otvoren i prisan način, još više približimo korisniku te se predstavimo kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja. S našim novim konceptom, korisniku je, uz ugodan ambijent, na raspolaganju profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi rješenje. Naglašavamo i dostupnost svih servisa, visoku prohodnost na prodajnom mjestu, kao i maksimalno skraćenje čekanja na uslugu. Vizualna i moderna rješenja, brzo i jednostavno, približit će vam trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja. Spomenut ću i izdvojeni poslovni kutak… Nadamo se da će ovo naše novo prodajno mjesto u Čitluku biti kutak u koji će se naši korisnici uvijek s osmijehom ponovno vraćati."

Radno vrijeme novoga HT ERONET centra u sklopu čitlučkog Gallery Malla je – svakim radnim danom od 8 do 18, subotom od 8 do 13 sati. Nedjelja je neradna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo