Zacon.ba - Poslodavci vole upravljati svojim oglasima za posao

11.11.2021 16:03:18
zacon.ba clipcon oglasi

Alati koji olakšavaju proces selekcije i odabira kandidata sada su poslodavcima dostupni kroz portal www.zacon.ba

Alati koji olakšavaju proces selekcije i odabira kandidata sada su poslodavcima dostupni kroz portal www.zacon.ba

Na portalu Zacon su registrovanim poslodavcima dostupne mogućnosti besplatne objave oglasa za posao, filtriranja prijavljenih kandidata, dodavanja multimedijalnog sadržaja i kreiranje profila kompanije, dijeljenja oglasa na društvenim mrežama, pretraživanje baze prethodno registrovanih kandidata, tekstualna komunikacija sa kandidatima kao i zakazivanje i obavljanje video intervjua sa prijavljenim kandidatima.

Oglas za posao postavljaju kompanije same, nakon čega isti biva provjeren od strane administracije portala te ukoliko je usklađen sa zakonom o radu, biva i javno dostupan preko ove platforme.

Ova jedinstvena platforma za zapošljavanje je objedinila sve potrebno kako bi se olakšala komunikacija između poslodavaca i kandidata te kreirao efektivniji proces zapošljavanja.

Pozivamo sve poslodavce kao i osobe koje su u potrazi za poslom da se potpuno besplatno registruju na portalu www.zacon.ba

 

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: zacon.ba clipcon oglasi objave oglasa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo