HILJADITO izvlačenje brojeva igre TV tombola BINGO

17.01.2022 09:58:52
Jubilarno hiljadito izvlačenje brojeva dobitne kombinacije igre TV tombola BINGO.

Jubilarno hiljadito izvlačenje brojeva dobitne kombinacije igre TV tombola BINGO.

U petak 21.01.2022. godine Lutrija Bosne i Hercegovine priređuje jubilarno hiljadito izvlačenje brojeva dobitne kombinacije igre TV tombola BINGO. Zbog ovog velikog jubileja svi ostvareni dobici sa pet ili deset pogođenih brojeva u hiljaditom kolu će imati duplu vrijednost. Tokom svojih dvadeset godina priređivanja igra TV tombola BINGO zabilježila je mnoga unapređenja koja su provedena da bi samu igru, ali i emisiju TV BINGO Show, pretvorili u jednu od najgledanijih i najpopularnijih emisija zabavnog karaktera u kojoj igrači imaju šansu da osvoje vrijedne novčane dobitke, ali i da se istovremeno zabave. 

Posljednje veliko unapređenje realizovano je krajem 2021. godine kada je povećan broj kombinacija na pomoćnom listiću igre u cilju da se igračima za istu cijenu listića obezbijedi i dodatna vrijednost istog.  Uvedena je i dodatna igra Četvorka kod koje je dobitak moguće ostvariti ukoliko se pogodi i samo jedan broj iz dobitne kombinacije, a predstavljena je i potpuno nova scenografija i koncept emisije TV BINGO Show. 

U posljednjih dvadeset godina priređeno je 919 redovnih i 80 vanrednih kola igre TV tombola BINGO u kojima je prodato više od 213 miliona Bingo kartica. Igrači su ostvarili ukupnu vrijednost dobitaka od skoro 201 milion konvertibilnih maraka koji su realizovani kroz 11 miliona pojedinačnih dobitaka. Do sada je izvučeno 12 dobitnika dobitka JACKPOT, a najveći takav dobitak ostvaren je u 11. kolu 2003. godine i iznosio je 3.771.523,60 KM što je do sada rekordan iznos dobitka u svim igrama Lutrije Bosne i Hercegovine. Dobitak je ostvario igrač koji je Bingo karticu kupio u Čapljini. Pored novčanih dobitaka, kroz igru TV tombola BINGO podijeljeno je više od 150 automobila, a brojni igrači su osvojili i vrijedna putovanja sa džeparcem, kao i mnoštvo tehničke opreme.

Aktivna podrška raznim projektima u oblastima kulture i sporta čini Lutriju Bosne i Hercegovine jednom od vodećih društveno-odgovornih kompanija na području Bosne i Hercegovine. Samo kroz učešće u emisiji TV BINGO Show, Lutrija Bosne i Hercegovine ugostila je više od 890 udruženja i pomogla njihov rad sa iznosom od skoro 8.000.000,00 KM.

Posljednji dobitak JACKPOT ostvaren je u 15. kolu 2018. godine, tačnije 13.4.2018. godine, dobitni listić je bio kupljen u Jajcu a dobitak je iznosio 1.098.732,05 KM.

Bingo kartice sa šest kombinacija za predstojeće 1.000. kolo igre TV tombola BINGO igrači mogu pronaći na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH kao i kod ovlaštenih zastupnika po cijeni od 2,00 KM. Uplata listića može se izvršiti i putem interneta, tj. putem eNovčanika Lutrije Bosne i Hercegovine. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo