Lutrija BiH predstavila novu virtuelnu igru "Prognoziraj i osvoji"

14.06.2018 13:34:46
Lutrija BiH predstavila novu virtuelnu igru 'Prognoziraj i osvoji'

Virtuelna igra “Prognoziraj i osvoji”

U susret Mundijalu 2018: Putem virtuelne igre "Prognoziraj i osvoji" do brojnih bonusa na eNovčaniku

Lutrija Bosne i Hercegovine, povodom predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu, pripremila je virtuelnu igru za sve igrače registrovane na eletronskom novčaniku. Virtuelna igra "Prognoziraj i osvoji" biti će realizovana u periodu od 13.6. – 15.7.2018 godine putem predviđene podstranice na kojoj će igrači prognozirati ishode utakmica Svjetskog prvenstva u Rusiji. Igrači će, u zavisnosti od broja pogođenih utakmica, sakupljati bodove na osnovu kojih će biti pozicionirani na rang listi. Pravo da prognoziraju rezultate putem virtuelne igre imaju svi registrovani igrači i oni koji se registruju na web portalu Lutrije Bosne i Hercegovine. Prvih 301 rangiranih igrača osvojiti će bonuse na svom elektronskom novčaniku:

  • 1 X 1000 KM
  • 10 X 300 KM
  • 40 X 100 KM
  • 50 X 40 K
  • 200 X 10 KM

Da bi zaigrali virtuelnu igru i okušali svoje sposobnosti u prognozama rezultata predstojećih utakmica na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kliknite OVDJE.

Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je još jedno iznenađenje i vrijedne nagrade za igrače koji se okušaju u igri sportskog ili LIVE klađenja putem interneta , za više informacija kliknite

OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme