Sigma Solutions: Mi kreiramo ugled!

23.05.2022 07:44:38
Sigma Solutions kreiranje ugleda

Osnovna djelatnost agencije Sigma solutions d.o.o Banja Luka, kreiranje je ugleda kompanija i organizacija.

Želite li da unaprijedite poslovanje i vaš imidž?

Sigma Solutions d.o.o. Banja Luka će za vas:

  • Istražiti tržište, kako bi definisali ciljne grupe i kanale komunikacije, da bi vaš brend zuzeo poziciju na tržištu koju zasužuje.
  • Otkriti i razviti potencijale vaših zaposlenih i povećati efikasnost upravljanja – jer je u uspješnim kompanijama pravi čovjek na pravom mjestu.
  • Predložiti strategiju i viziju razvoja, koja će motivisati vaš tim i privući investitore.

"Kroz 20 godina rada, razvoja i aktivne društveno-socijalne participacije naučila sam da je komunikacija sve, a dijalog umjetnost; da ugled želimo svi, a da samo neki imaju privlegiju i da ga izgrade. I baš zbog toga sam razvila In spe pristup koji sadrži programe i modele  koji će vam omogućiti efikasnije donošenje odluka i pozicioniranje na tržištu. Tu smo da zajedno sa vama gradimo i čuvamo vaš poslovni ugled." poruka je iz Sigma Solutions.

Osnovna djelatnost agencije Sigma solutions d.o.o Banja Luka, kreiranje je ugleda kompanija i organizacija. Ovo je složena aktivnost, koja zahtijeva poznavanje različitih aspekata poslovanja jedne kompanije. Kako bi to ostvarili, u Agenciji postoje četiri odjela:

  • Odjel za strateško komuniciranje,
  • Odjel za istraživanje tržišta i javnog mnjenja,
  • Odjel za ljudske resurse,
  • Odjel za medije.

U Agenciji je angažovan veći broj stručnjaka, prije svega iz oblasti psihologije i ekonomije, ali i drugih profesija. Različita naučna polja iz kojih članovi našeg tima dolaze, te različita dugogodišnja iskustva svakog od saradnika, doprinijela su da probleme na kojima rade sagledavaju iz različitih perspektiva, te ih razumiju na dubljem nivou.

Rad Sigma Solutions je zasnovan na nekoliko principa.

Programi Sigma Solutions su zasnovani na fundamentalnim znanjima iz nauka, koje su neophodne za rad Agencije. Ne podržavaju rad koji se bazira na sumnjivim teorijskim pristupima, koji se nude kroz razne kurseve, a čije pretpostavke nisu prošle empirijsku provjeru.

Svoje programe prilagođavaju karakteristikama svakog od klijenata. Šablonski pristupi, nisu adekvatan odgovor na različite potrebe klijenata.

Pristup problemima je holistički i sistemski. Kompanije su složeni mehanizmi, tako da nije moguće mijenjati jedan segment, bez mijenjanja  onih segmenta koji su u interakciji sa njim. Takođe, poslovanje kompanije nije moguće posmatrati izvan šireg socijalnog i društvenog konteksta.

U svom Sigma Solutions radu uvažava mentalitet zaposlenih i saradnika. Prilikom kreiranja programa nije dovoljno da znaju samo osnovne sociodemografske karakteristike, već je potrebno uzeti u obzir i specifičnosti mentaliteta, tj. načina na koji pojedinac i grupa misli, ograničenja i kapacitete koji iz toga proističu, te vrijednosni sistem pojedinca i grupe.

Bez obzira na problem, budite dio RJEŠENJA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo