Enraf Nonius: Lider u svijetu fizikalne terapije i aktivne rehabilitacije

17.10.2014 12:29:18
Enraf Nonius: Lider u svijetu fizikalne terapije i aktivne rehabilitacije
OTVORI GALERIJU

Nova 4 serija Enraf Nonius je posljednja generacija opreme za ultrazvučnu terapiju, elektroterapiju i kombinovanu terapiju.

Enraf nonius je lider tržišta u svijetu fizikalne terapije i aktivne rehabilitacije. Donosimo vam proizvode i usluge najveće kvalitete u skladu sa naj naprednijim tehnikama i proizvode širom svijeta preko naše obimne mreže internacionalnih distributera.

Održavajući najveći mogući nivo kvaliteta i usluge, omogućavamo zdravstvenim centrima širom svijeta da se brinu o svojim pacijentima i klijentima na najefikasniji i najefektivniji način.

Enraf Nonius doprinosi dužem, zdravijem i sretnijem životu. Kvalitet života je naša korporacijska i društvena odgovornost. Enraf Nonius je uvijek bio okarakteriziran kao vođa tržišta u svijetu fizioterapije, sa svojom besprimjerno kvalitetnom opremom.

Enraf Nonius kao kompanija na vrhu polja fizioterapijske opreme već mnogo decenija, iz ove prošlosti, kao i iz naše strasti prema tehnologiji i pokretu, radujemo se snadbijevajući svijet sa poslijednjim dostignućima za fizioterapeutske tretmanske metode. Enraf Nonius će nastaviti sa poboljšanjem kvaliteta života svih ljudi.

Nova 4 serija Enraf Nonius je posljednja generacija opreme za ultrazvučnu terapiju, elektroterapiju i kombinovanu terapiju. Zahvaljujući najnovijim tehnološkim mogućnostima, najnaprednijim znanstvenim spoznajama i dugogodišnjem iskustvu Enraf-Nonius-a kao proizvođača terapeutske opreme, zagarantovano Vam je da ćete dobiti najbolje za svoj novac, Sonopuls 492, Sonopuls 490, Endomed 482. Enraf Nonius – Partner za život!

Nedax d.o.o. Sarajevo je kompanija osnovana davne 1996. godine, pa sve do danas, bilježi samo uspjehe u poslovanju. Generalni su zastupnici, distributeri i partneri nekoliko svjetskih firmi kao što su Toshiba Medical Systems, Enraf Nonius, Lima, Gima itd.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo