U Imelu kupiš, nagradu pokupiš!

Predstavljamo

U Imelu kupiš, nagradu pokupiš!

Iskoristite Imel d.o.o. nagradnu igru

02.08.2022 10:38:38 / Izvor: Akta.ba

Kupovinom bilo kojeg artikla u iznosu većem od 500 KM stičete pravo učestvovanja u Imelovoj nagradnoj igri. Nakon obavljenje kupnje broj računa i kontaktne podatke sudionika potrebno je prijaviti klikom na fotografiju ispod:

Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelimičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, pri provjeri originala računa će isto biti utvrđeno te će takav dobitnik biti diskvalificiran iz nagradne igre i ne ostvaruje pravo na nagradu. Dobitnik će o dobivanju nagrade biti kontaktiran na mobilni broj koji je predao prilikom sudjelovanja i to u roku od 8 dana od izvlačenja. Ako se dobitnika ne uspije kontaktirati u roku od 8 dana, organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti račun, s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri.

Ponudu možete pogledati klikom na fotografiju ispod:

 

PODIJELI:
TAGOVI: Imel d.o.o. nagradna igra

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo