Baškaluk – priča o bosanskoj ženi i šansama koje za sebe kreira u našem društvu

19.09.2022 14:18:36

MH biseri usli u radnju Baškaluk zajedno sa drugim poduzetnicama i mogu se kupiti na adresi Prote Bakovića 5 na Baščaršiji

Ovo je jedna baška priča, o kući, prostoriji, o duši unutar te prostorije, o bosanskoj ženi i šansama koje za sebe kreira u našem društvu. Šansama koje kreira konstantno, uporno, neumorno, pokušavajući, padajući, dižući se, mijenjajući sebe i okolinu i opet pokušavajući. Sada je ova baška priča dobila svoj luk, svoju kuću, na Baščaršiji... Baškaluk je concept store, radnja, kuća, duša bosanske žene, koja je okupila 12 poduzetnica i njihovih brendova.

Baškaluk, svoja vrata otvara u subotu, 10. septembra u 18.00h, na adresi Prote Bakovića broj 5, Baščaršija.

Na otvaranje su pozvani svi oni koji žele kupiti ove brendove i uvjeriti se u njihov kvalitet ili samo doći da se upoznaju i porazgovaraju s kreativkama koje su okupljene oko Baškaluka, podrže ih, počaste se i uživaju u svim uzorcima i poklonima koje za prve goste vrijedno pripremaju.

Neka njihov uspjeh bude izazov svima nama da radimo na sebi, učimo, kontinuirano se usavršavamo i stvaramo!

PODIJELI:
TAGOVI: MH biseri Baškaluk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo