Ako nemate ideju za poklon MH Biser izrađuje unikatne korporativne poklone

21.10.2021 12:53:22
nakit od bisera

Svi komadi iz MH Biser kolekcije su unikatni, jedinstveni i pričaju jednu nevjerovatnu priču.

MH Biser, obrtnička djelatnost koja izrađuje nakit od bisera koji čine ogrlice, narukvice, naušnice, prstenovi, nanožnice kao i tespihi. Iz ponude izdvaja i korporativne poklone.

Hatidža Smajić, vlasnica obrtničke djelatnosti MH Biser za naš portal je kazala kako su se korporativni pokloni pokazali kao dobra usluga jer štede vrijeme korporacijama, a sa druge strane dobijaju unikatne poklone.

"Već smo za nekoliko kompanija pravili različite korportivne poklone od poklona za zaposlenike do poklona za poslovne partnere. Ono što se jako dopalo kompanijama jeste i poklon vaučer koji je njihovim zaposlenicima omogućio da odaberu komad nakita po svojoj želji", istakla je Hatidža.

Svi komadi iz MH Biser kolekcije su unikatni, jedinstveni i pričaju jednu nevjerovatnu priču. Neka MH Biseri budu i vaš izbor.

Sve dodatne informacije potražite na linku https://mhbiseri.ba/

 

PREUZMI DOKUMENT:
katalog_biser.pdf
PODIJELI:
TAGOVI: biser korporativni pokloni

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari