EOS Matrix BIH: Vaš partner za finasijska rješenja

21.01.2015 08:18:23
EOS Matrix BIH: Vaš partner za finasijska rješenja

Preduzeće EOS Matrix BIH osnovano je 2011. g. pod nazivom EOS MATRIX d.o.o. Sarajevo – EOS MATRIX Ltd. Sarajevo.

Preduzeće EOS Matrix BIH osnovano je 2011. godine pod nazivom EOS Matrix d.o.o. Sarajevo – EOS Matrix Ltd. Sarajevo. Ono pripada međunarodnoj EOS grupi, vodećem evropskom pružatelju finansijskih usluga izvan regulisanih sektora banaka i osiguravajućih društava.

"Sa srcem i razumom u finansijskim poslovima: ova izjava sažima naše razumijevanje posla. Mi smo stručnjaci u onome što radimo i cilj nam je zadovoljiti standarde visokog kvaliteta. Kao dio EOS grupe posvećeni smo jasno definisanim vrijednostima na koje se možete osloniti. One su zajednički nazivnik načina na koji radimo i postavljamo okvire za sve što radimo", ističu iz kompanije EOS Matrix.

Vodeći principi EOS grupe su fokusiranost i razumijevanje. Fokusiranost, jer EOS Matrix svoje zadatke pouzdano i odlučno vidi sve do uspjeha. Razumijevanje, jer na svaku situaciju kompanija odgovara raznovrsnošću i otvorenim umom, kako bi pronašla optimalno rješenje za sve svoje partnere. Sa svojim partnerima EOS Matrix sarađuje kao pružatelji usluga i kao partneri, a dužnike smatra klijentima svojih klijenata. Fokus kompanije leži na pronalaženju kooperativnih rješenja za sve umiješane strane.

Jasne vrijednosti, visoki kvalitet

Međunarodne vrijednosti EOS grupe su zapisane u Kodeksu ponašanja koji služi kao vodič u njihovom svakodnevnom poslu. U Kodeksu je propisan način na koji preduzeće EOS radi i kako se ponaša prema svojim klijentima i dužnicima, kao i svojim saradnicima i partnerima: sa visokim standardima i velikim poštovanjem.

Ovo su glavni faktori uspjeha kompanije EOS Matrix:

  • Razvija individualna rješenja za svakog klijenta.
  • Oslanja se na obučeno osoblje i podržava najbolje vrijednosti svog tima, koncentrišući se na pomirljiv i prijateljski dijalog sa svim stranama.
  • Poštuje Vaše klijente i traži rješenje prikladno individualnoj situaciji svake uključene strane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo