Provjera valjanosti adresa putem preduzeća EOS: Tačno, aktuelno, efikasno!

03.02.2016 08:36:38
Provjera valjanosti adresa putem preduzeća EOS: Tačno, aktuelno, efikasno!

Ako poslujete sa prodajom na daljinu putem kataloga ili Interneta, potrebna Vam je provjera valjanosti adresa. Ne samo Vaši proizvodi nego i pošiljke i računi će samo stići do Vaših kupaca ako poznajete njihovu važeću adresu.

Provjera valjanosti adresa preduzeća EOS - Budite sigurni da Vaši klijenti dobijaju Vaše pošiljke. Smanjite broj vraćenih pošiljki provjerom valjanosti adresa Vaših klijenata.

Ako poslujete sa prodajom na daljinu putem kataloga ili Interneta, potrebna Vam je provjera valjanosti adresa. Ne samo Vaši proizvodi nego i pošiljke i računi će samo stići do Vaših kupaca ako poznajete njihovu važeću adresu. Zbog toga je potrebna vrlo brižljiva provjera adresa Vaših klijenata.

Tačne i aktuelne adrese klijenata umanjuju gubitke i sprječavaju sporna potraživanja koja mogu nastati ako računi ne stižu na adresu primaoca. EOS Matrix BIH provjerava bazu adresa Vašeg preduzeća kako bi osigurao da se pošiljke tačno dostavljaju.

Provjera valjanosti adresa putem preduzeća EOS: tačno, aktuelno, efikasno

EOS je stručnjak u provjeri valjanosti adresa. Postoji li navedeno mjesto? Podudaraju li se grad i poštanski broj? Da li postoje navedeni broj i ulica?

Osim provjere da li su adrese valjane, EOS Vas takođe obavještava kada se klijent preseli. Ako pronađe greške u Vašoj bazi podataka, ispravlja ih i tako osiguravamo da Vaše pošiljke dospiju do primaoca.

Vaše prednosti: EOS aktualizira i ispravlja Vašu bazu podataka i osigurava da Vaše pošiljke dospijevaju na njihovo odredište. Ovu uslugu možete koristiti jednom ili u redovnim vremenskim intervalima.

Kontaktirajte EOS rado će Vam dati informacije o usluzi provjere valjanosti adresa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo