TBA PRO: Dobar timski rad pokreće planine

31.03.2015 13:28:46

TBA PRO: su pioniri profesionalnog team buildinga u BiH! Kontinuirano redefiniraju team building iskustva zahvaljujući unikatnom i inovativnom pristupu razvoja timske saradnje.

TBA PRO: su pioniri profesionalnog team buildinga u BiH! Kontinuirano redefiniraju team building iskustva zahvaljujući unikatnom i inovativnom pristupu razvoja timske saradnje.

Ovlašteni su partner britanske kompanije Sandstone UK (www.sandstone.co.uk) koja nudi integrirane team building programe – simulacija situacija na koje nailazimo tokom radnog vremena: od stresa zbog probijanja rokova, delegiranja projektnih zadataka do komunikacije sa kolegama.

TBA PRO: š tim čine treneri i fasilitatori, event menadžeri i PR stratezi sa dugogodišnjim iskustvom rada u BiH, Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Koristimo licencirane programe vodećih konsultantskih i edukativnih kompanvija u Velikoj Britaniji i SAD-u. Njihovi treninzi su dostupni na bosanskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Zahvaljujući platformi od preko 60 različitih rješenja, treninga i radionica koji su u potpunosti mobilni, u TBA PRO: kreiraju programe skrojene prema specifičnim potrebama svakog pojedinačnog klijenta, birajući rješenja koja najadekvatnije odgovaraju vašim potrebama

Kreiraju stvarne izazove i uzbudljiva iskustva koja se pamte:

  • Grade povjerenje, transformiraju kapacitete, mijenjaju i poboljšavaju stavove i ponašanje uposlenih na radnom mjestu.
  • Razvijaju performanse menadžmenta i asistiraju kompanijama i organizacijama na putovanju do zadovoljnog korisnika.
  • Pomažu vam da unaprijedite internu i eksternu komunikaciju sprovođenjem edukativnih treninga, kreativnih team building programa, kao i organizacijom nezaboravnih evenata i medijskih kampanja.

Iz TBA PRO: poručuju: Dobar timski rad pokreće planine. Samo posvećen tim nezaustavljivo radi ka ostvarenju zajedničkog cilja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo