CasaBianca nova jesenja kolekcija - Boje koje će osvježiti vaš dom

11.10.2016 08:18:25
CasaBianca nova jesenja kolekcija - Boje koje će osvježiti vaš dom

CasaBianca saloni nude širok asortiman kada je u pitanju kućna dekoracija, namještaj, posuđe, posteljina ...

CasaBianca je salon kućne dekoracije i namještaja, koji je jako brzo postao prepoznatljiv brend u opremanju i uređenju prostora.

Sa rastom kompanije Interactiv rasla je i želja razvijati sopstveni brend. 2011. godine, prvi salon CasaBianca otvoren je najprije u Banja Luci, zatim u Sarajevu. Nakon uspjeha na domaćem tržištu, prva CasaBianca van granica Bosne i Hercegovine, našla je svoje mjesto u Shopping Centru Ušće u Beogradu.

CasaBianca saloni nude širok asortiman kada je u pitanju kućna dekoracija, namještaj, posuđe, posteljina, peškiri i sve što je potrebno za ljepši dom. Sa jasnom vizijom i misijom, CasaBianca je u jako kratkom periodu našla put do kupaca i ljubitelja lijepog i kvalitetnog.

Još uvijek niste posjetili salone CasaBianca i pogledali šta vam je pripremila - NOVA JESENJA KOLEKCIJA. Boje koje će osvježiti vaš dom i unijeti radost u godišnje doba koje nam je na pragu.

Posjetite CasaBianca u Sarajevu, SCC II sprat i Banja Luci, Jevrejska 1.

Za ljepši dom – CasaBianca!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo