Decker Braća Mujić: Zavidna reputacija za kvalitet usluga i inovativnost

16.06.2017 15:27:59
Decker Braća Mujić: Zavidna reputacija za kvalitet usluga i inovativnost

Mlada i ambiciozna kompanija koja konstantno raste i mijenja se u zavisnosti od potreba klijenata, kako domaćih tako regionalnih i inostranih.

Decker Braća Mujić d.o.o., kao ogranak kompanije "Braća Mujić export – import" d.o.o., je počeo sa radom 2012. godine i u vrlo kratkom periodu je postao prepoznatljiv partner za proizvodnju metalnih konstrukcija i njihovih dijelova.

Mlada i ambiciozna kompanija koja konstantno raste i mijenja se u zavisnosti od potreba klijenata, kako domaćih tako regionalnih i inostranih. Tim Decker Braća Mujić se sastoji od inovativnih inžinjera, te stručnih i preciznih radnika koji sve Vaše ideje realiziraju po visokim standardima.

Neprekidni proces razvoja kompanije kao i investiranje u najsavremenija tehnološka rješenja i čvrstu vezanost i dosljednost u praćenju međunarodno priznatih relevantnih zahtjeva i standarda, doveli su do toga da se u Decker Braća Mujić d.o.o. stekne zavidna reputacija za kvalitet usluga i inovativnost kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Danas, u Decker-u Braća Mujić d.o.o., proizvodni proces je prilagođen dvostrukom modelu proizvodnje, standardnom i projektnom proizvodu, zahtjevima građevinske i metalne industrije, te pruža tehničku podršku projektima, što je imperativ zahtjevu tržišta i dosljedna primjena modela JIT (Just In Time) i QP (Quality Product).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo