Hotel BM - izbor za trenutke odmora!

11.08.2016 13:54:58
Hotel BM - izbor za trenutke odmora!

U hotelijerskoj ponudi već dobro poznatog kvaliteta, sobe i apartmani Hotela BM garant su udobnog smještaja i odmora za zahtjevne i poslovne goste.

Kao prvijenac u hotelskoj ponudi, Hotel BM ★★★ već je godinama izbor za trenutke odmora brojnih poslovnih gostiju kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz susjednih zemalja. Prepoznatljiva kvaliteta usluge, ljubazno osoblje, te povoljna lokacija, učinile su ga privlačnim i za brojne organizovane turističke grupe koji dolaze iz svih krajeva svijeta.

Sobe i apartmani

U hotelijerskoj ponudi već dobro poznatog kvaliteta,  sobe i apartmani Hotela BM garant su udobnog smještaja i odmora za zahtjevne i poslovne goste. Ponuda uključuje WC sa kupaonicom, telefon, TV prijemnik sa kablovskom televizijom, te besplatan wireless internet pristup.

Restoran

Veliki izbor ukusnih specijaliteta domaće, mediteranske i internacionalne kuhinje, te udobnost ambijenta kapaciteta do 70 mjesta, pružiće Vam pravi kulinarski užitak tokom boravka u restoranu Hotela BM.

Bilo da je riječ o poslovnom ručku, porodičnom sastanku tokom vikenda ili gurmanskom predahu sa bliskim prijateljima, sigurni smo da će restoran hotela BM odgovoriti Vašim zahtjevima i ispuniti očekivanja. Za one koji su u žurbi, Hotel BM na raspolaganje stavlja specijalitete BM Fast Food-a.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana